Kjøpsinformasjon

Frakt:
Vi sender med Posten.

Varer som har en fraktpris på over 65  kroner, må sendes som pakke med sporing.Klær og små ting kan sendes som brev for 65 kroner som A-post.  Postens leveringstid på brev er 1-2 dager for A-post.

Alle brevpakker sendes kjøpers eget ansvar. Vi erstatter ikke pakker som har blitt borte i Posten. Erfaring viser at det kan forsvinne pakker hos Posten.

Uavhentede pakker:
Henter du ikke ut din pakke på postkontoret, vil vi fakturere deg for 250 kr for frakt tur/retur.

Returrett:
Du har rett til å bytte varen innen 14 dager i henhold til angrerettloven, så sant varen er ubrukt og ligger i original forpakning. Ferdig utfylt angreskjema må medfølge varen når denne sendes tilbake. Returkostnader må du selv betale for om du angrer kjøpet eller ønsker å bytte varen. Om du ønsker å bytte i en annen vare, kan du dog gjøre dette kostnadsfritt.  Vennligst å ta kontakt med oss dersom du ønsker å returnere varen.

Reklamasjonsrett:
Vi følger forbrukerkjøpslovens retningslinjer. Du har rett å reklamere på et mangelfult produkt innen to år etter innkjøp

Transportskade:
Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen – ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen.

Returadresse:
Jungelens leker & interiør
Industrigaten 47
Tlf: 23 19 74 58
0355 Oslo